Over ons


't Baeken
Hoe vind je je weg in de toekomst? De talenten die je daarbij nodig hebt, kunnen kinderen op ’t Baeken ontwikkelen. Plezier, veiligheid en worden wie je bent staan bij ons centraal. ‘t Baeken is een veilige haven waar we nieuwsgierigheid aanwakkeren en kinderen vertrouwen geven, zodat ze het leuk vinden om naar school te gaan. Want plezier geeft energie, kleur en betekenis aan leren, spelen, ontdekken en samen zijn.

Opvang, opvoeding, onderwijs en ontspanning sluiten op ’t Baeken naadloos op elkaar aan: sinds 2017 zijn we met Kindercentrum Rollebol samengegaan in een Integraal Kindcentrum (IKC).


Over SaKS
Bij SaKS, Samen Katholieke Scholen Alkmaar, kun je worden wie je bent. Dat geldt voor onze leerlingen én collega's. Op onze scholen maken we onderwijs dat zorgt voor de wereld. We geven vertrouwen in het eigen vermogen om te kiezen, talenten te verkennen en samen te werken. Zodat kinderen én medewerkers vol enthousiasme en energie van betekenis zijn voor zichzelf, voor anderen en voor de samenleving. Met onze vijftien leeromgevingen in Alkmaar en Bergen geven we vorm aan het onderwijs van de toekomst. En daarmee ook aan jouw professionele ontwikkeling. Samen ontdekken hoe het anders kan?  www.saks.nl